Suzanne Unck (1972) is eigenaar van OnderwijsReizen. Deze onderneming combineert haar passie en expertise op het gebied van leren, onderwijs, netwerken en reizen. De afgelopen twintig jaar heeft ze gewerkt in het onderwijs: als leraar op een basisschool, communicatieadviseurbij een schoolbestuur, als docent bij een hogeschool en als onderwijsontwikkelaar. In haar laatste rol bij de PO-Raad was ze programmamanager Onderwijs & ICT en verantwoordelijk voor een landelijk project voor het basisonderwijs. Ook heeft ze al sinds 2003 haar onderneming in coaching en training van hoger opgeleiden en als begeleider van veranderprocessen: www.suzanneunck.nl.

Suzanne woont in Huis ter Heide en is co-ouder van Rivka. Ze houdt van reizen ;), hardlopen, fotograferen en nieuwe dingen leren.

OnderwijsReizen werkt samen met Monique Niehoff Werning van The Travel Club

‘Veel van jullie heb ik al op weg mogen helpen naar het buitenland, maar heb mijzelf nog niet kunnen voorstellen.

Mijn naam is Monique,  Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de mooie reiswereld. Na een HBO reis vakopleiding ben ik mijn carrière gestart bij Wereld Contact Reizen, reisspecialist voor Verre Reizen. Tijdens de bijna 10 jaar dat ik voor deze mooie organisatie heb mogen werken heb ik veel van de wereld kunnen zien.

Daarna ben ik voor American Express zakenreizen gaan werken waar ik voor een aantal grotere bedrijven op locatie de zakenreizen verzorgde. Dit was een geweldige tijd waar ik veel kennis heb opgedaan en de fijne kneepjes van het zakenreisvak heb mogen leren.

In 2008 heb ik de keuze gemaakt om als ZRA ( zelfstandig Reisadviseur) voor mijzelf te beginnen. Dit doe ik onder de paraplu van de Travel Club, de grootste onafhankelijke ZRA organisatie van Nederland. Mijn specialisme ligt voornamelijk op het gebied van zakenreizen, op maat gemaakte reizen en cruises. Ik werk vanuit huis en ben daardoor zeer flexibel qua tijden.

Voor een aantal van jullie heb ik de afgelopen reis naar Austin mogen regelen. Tickets, huurauto en hotel. Naar ik heb begrepen tot volle tevredenheid. Juist omdat ik zoveel plezier heb in mijn werk voelt het niet als werk en is het een uitdaging om net dat stapje extra te doen zodat de reiziger wordt ontzorgd. Zo bleken er door KLM ineens de retourvluchten van 2 deelnemers aan de conferentie te zijn geannuleerd, gelukkig kon ik deze nog snel omboeken zodat de reizigers ( weliswaar met een overstap) maar toch nog op dezelfde dag terug naar Nederland konden vliegen. In dit soort gevallen is het altijd spannend of dat nog lukt. Maar de kans is toch groter via een reisagent dan dat de reiziger het zelf ter plaatse moet oplossen.

Voor mij was het leuk om deze reizen uit te zoeken en te verzorgen, het contact met de reizigers en secretaresses was erg leuk en ik hoop dat ik jullie reizen in de toekomst allemaal mag gaan regelen!

Suzanne heeft mij benaderd voor een verdere samenwerking en deze ga ik graag aan!

Reislustige groet,

Monique’